fbpx
Nieuws

Ook Hardenberg schrapt installatiebeurs

De Installatie Vakbeurs in Hardenberg slaat een jaar over. De installatiebeurs schrapt de eerder naar november verplaatste editie.

Op 7, 8, 9 september 2021 hoopt beursorganisator Easyfairs de evenementenhal in Hardenberg weer te kunnen openen voor de installatiebranche. De editie 2020 van september werd aanvankelijk nog verplaatst naar eind november, maar de ontwikkelingen rond het Covid-19 virus laten doorgang van het evenementen niet toe. Veel exposanten hadden al afgezegd voor dit jaar.

‘Geen verrassing’

Irma de Hoon namens Easyfairs: “Het besluit komt voor veel professionals uit de sector niet uit de lucht vallen. In de afgelopen periode hebben we nauw contact gehad met onze exposanten. Zij gaven onder meer aan dat de verplichte maatregelen het laagdrempelige karakter van de beurs niet ten goede zou komen. Daarnaast voelen veel exposanten een morele verplichting richting relaties en personeel, om hen te behoeden voor eventuele blootstelling aan het coronavirus.”

Eerder deze week werd bekend dat ook de grootste installatievakbeurs van Europa, de ISH in Frankfurt, in maart 2021 niet in fysieke vorm plaats gaat vinden. Eerstvolgende beurs met grote raakvlakken voor installateurs is de Bouwbeurs in Utrecht. Deze gaat vooralsnog nog wel door, maar ook in een gecombineerde fysiek/online omgeving.

De nieuwe datum voor Installatie Vakbeurs is 7, 8 en 9 september 2021 in Evenementenhal Hardenberg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.