fbpx
Nieuws

Jaga opent radiatorshowroom

Jaga opent radiatorshowroom

Radiatorenfabrikant Jaga heeft in ‘s-Hertogenbosch een showroom geopend waar consumenten en professionals de mogelijkheden van verwarmen, koelen en ventileren met radiatoren kunnen ervaren.

 

 

De showroom is gevestigd aan de Meerheuvel 6 in ‘s-Hertogenbosch, in de Nederlandse vestiging van de Belgische radiatorfabrikant. De praktijk leert dat installateurs, showroomhouders, en particulieren behoefte hebben aan meer diepgang rond techniek en design van radiatoren. Zo laat de showroom zien hoe met behulp van kleurvariaties, afmetingen en technieken radiatoren meer kunnen meer voor een woning of badkamer kunnen betekenen dan ‘slechts’ een ‘noodzakelijk armatuur’ aan de muur, dat uit de catalogus wordt uitgezocht, laat Jaga weten. “We willen de installateur meer begeleiden naar het benaderen van de radiator als een interieur-object met technische kenmerken”, zegt Harro Mimpen, manager binnendienst van Jaga. Installateurs, maar ook architecten en stylisten, kunnen op afspraak de showroom met hun klanten bezoeken, en gebruik maken van de faciliteiten.

 

Ook ventileren

In de showroom zijn de radiatoren in verschillende kleuren en maatvoeringen opgesteld in een ruimte die bekleed is met gerecyclede convectorput-latjes. Naast haar designradiatoren laat Jaga ook zien hoe haar DBE-systeem werkt, en hoe met behulp van het Oxygen en Fresh-systemen ook gekoeld en (decentraal) geventileerd kan worden. Ook is in de showroom plek voor het Movair-concept, een samenwerking met ISC, ClimaRad, Spirair en TimmerSelekt waarbij via het kozijn geventileerd wordt. Meer over deze integrale oplossing in het ventilatienummer van vakblad Installatie en Sanitair. Deze verschijnt in mei. 

1 reactie op “Jaga opent radiatorshowroom

  1. […] al verwerkt zijn. Zo zit er in één van de delen een radiator van Jaga verwerkt, die tegelijk de ventilatie voor de woning verzorgt, zegt Tony Schoen, van het Utrecht Sustainability Institute, dat ook bij […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.