Ga naar hoofdinhoud

,

Jarig Van Delft is hofleverancier

Van Delft Groep uit Nieuwkuijk mag het predicaat Hofleverancier aan de muur schroeven. De Brabantse totaalinstallateur, waar zo’n 150 mensen werken, bestaat dit jaar 125 jaar.

De bugemeester van Heusden, Willemijn van Hees rijkte het predicaat uit aan de Marc en Ad van Delft, de vierde generatie van het familiebedrijf. die sinds 1999 aan het roer staat. In 1895 startte de Van Delft Groep met een eerste slag van de hamer op het aambeeld door overgrootvader Petrus van Delft, in zijn smederij in Drunen.

Startups en netwerkbedrijven

Inmiddels is het bedrijf een totaalinstallateur. Naast de eigen activiteiten participeren de bedrijfseigenaren samen met Den Doorn Installatietechniek uit Nieuwendijk ook in een netwerk van gespecialiseerde bedrijven in de regio. Directeur Marc van Delft praat over deze netwerkbedrijven in Installatie #6, die hier te lezen is. In de nieuwe bedrijven, onder meer gespecialiseerd in regeltechniek, zonnepanelen, utiliteitsprojecten en koudetechniek, krijgen talentvolle ondernemers uit de eigen groep de kans om met ondersteuning van Van Delft Groep specialistische markten te bedienen, maar ook kennis binnen de groep te houden. Zo werkt één van de startups aan een eigen werk-app voor installateurs. Lees hier alles over deze bedrijven.

Marc van Delft heeft op Installatie.nl een serie blogs over zijn visie. Die kunnen jullie hier lezen.

Hofleverancier wordt je wanneer je bedrijf 100 jaar of een veelvoud van 25 jaar bestaat, wanneer de ontstaansgeschiedenis helder is, en moeten de bestuurders van onbesproken gedrag zijn. Toekenning van het Recht het Predicaat te voeren wil niet zeggen dat het betrokken bedrijf leverancier is of een andere relatie heeft met het Koninklijk Huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

De voordelen van Mezutec waterontharders

Installatie van een overkapping met zonnepanelen als dak

Drama in kruipruimte: installatie-stagiaire (16) verongelukt

Intergas stapt met warmtepomp Xceed door naar propaan

Grotere rol ventilatie in duurzame woning

Pvt-paneel krijgt teracotta variant