fbpx
Nieuws

Ketenpartners geven het ja-woord

Installatiebedrijven Breman Harderwijk en Van der Sluis Woningbouw hebben met streekgenoot Van Wijnen Midden afgesproken om samen op te trekken bij het bouwen van nieuwe woningen.

Ook Alklima voor de Mitsubishi Electric (lucht)warmtepompen en Brink Climate Systems voor de ventilatiesystemen zijn onderdeel van het team.

Afgelopen donderdag zetten de vijf partijen hun handtekening onder de overeenkomst die ervoor moet zorgen dat ze “sneller, beter en betaalbaarder voldoen aan de ambitie om de gebouwde omgeving in Nederland energieneutraal te maken.”

Met het oog op efficiëntie en betaalbaarheid kiezen we ervoor met vaste leveranciers en installateurs nieuwe partnerships te sluiten”, aldus bouwbedrijf Van Wijnen Midden.

Betere afstemming

“Door met deze partners samen te werken, leren we hoe we bouw en installatietechniek beter op elkaar kunnen afstemmen. En kunnen we bewoners van onze woningen een comfortabele en gezondere woning garanderen.”

2 reacties op “Ketenpartners geven het ja-woord

  1. Eolffers schreef:

    Kijk zie ze staan de zakken vullers

  2. Henkie schreef:

    De ene prutser gaat met de andere samenwerken. En niet om de klant te behagen maar om zo goedkoop mogelijk zo duur mogelijke huizen te “maken”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.