fbpx
Nieuws

Thermo-ventilator wint designprijs

De Astro-thermoventilator uit de nieuwe Plug & Play-collectie heeft de Wallpaper * Design Awards 2019 gewonnen in de categorie Best Domestic Design. Het is ontworpen door Luca Nichetto voor Tubes Radiatori.

Astro is een klein, elektrisch verwarmingsobject dat warmte brengt waar het nodig is. Daarbij zuivert het de lucht en elimineert het geuren.

Elk jaar nodigt de redactie van Wallpaper een elite panel van experts uit om producten, ontwerpen, ideeën en locaties te selecteren die wereldwijd trendpictogrammen moeten worden.

De thermoventilator heeft, naast de Wallpaper * Design Awards, ook de Iconic Awards 2019 gewonnen: Innovative Interior en de German Design Award 2019 in de categorie Household, beide georganiseerd door de Duitse Design Council.

2 reacties op “Thermo-ventilator wint designprijs

  1. Desmyter Patrick schreef:

    Dit toestel wint dan misschien wel de designprijs, maar zeker niet de energie-efficiëntieprijs want het is directe verwarming op elektriciteit.
    Bedenk dat per uur dat het toestel werkt, bij een vermogen van 2 KW, er 50 cent mag opgehoest worden op de elektriciteitsfactuur!
    Leuk om naar te kijken maar geen praktisch nut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.