fbpx
Nieuws

Training ‘Laat je website voor je werken’

Op dinsdag 8 maart geeft klantenluisteraar en Installatie.nl-blogger Frans Reichardt een training over hoe installateurs en andere vakmensen uit de bouw meer uit hun website kunnen halen.

Praktisch

In de training vertelt Reichardt hoe een website meer kan opleveren en hoe u bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst kunt zijn. Ook krijgt u tips over het leggen van nieuwe contacten en binnenhalen van offerte-aanvragen via uw site. De training is zeer praktisch ingestoken en behandelt de volgende onderwerpen:

  • Wie bezoeken uw website? Wat zoeken zij?
  • Hoe kunt u bezoekers van uw website helpen? Wat hebt u ze te bieden?
  • Zo wordt uw website beter gevonden
  • Drempels weg: zo maakt u uw website gebruiksvriendelijker
  • Verleid & overtuig: zet bezoekers aan tot actie
  • Zo gebruikt u uw website voor het werven van e-mailadressen, offerte-aanvragen, klanten, bereik op sociale netwerken, aanbevelingen en feedback

Werkboek

Deze training is bestemd voor professionals in de bouw-, installatie- en vastgoedsector die verantwoordelijk zijn voor de marketing en communicatie binnen hun bedrijf. De training bevat voorbeelden uit de bouw-, installatie- en vastgoedsector, veel persoonlijke aandacht en u gaat zelf direct aan de slag. Als deelnemer aan deze training ontvangt u een werkboek dat na de training ook dient als handig naslagwerk.

Meer informatie

De training duurt van 16.00 tot 20.00 uur en vindt plaats bij De Olifant in Breukelen. De prijs is € 295,- exclusief btw. Meer informatie of aanmelden? Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.