fbpx
Nieuws

Levendige theatertoiletten

Levendige theatertoiletten

Theater de Flint in Amersfoort heeft nieuwe, bijzondere toiletten gekregen.

 

 

De toiletgroepen van het theater zijn grondig verbouwd, waarbij de theaterbeleving tot in het kleinste kamertje is doorgevoerd. Het Rotterdamse bureau L5 communicatie + design leverde in opdracht van het theater het visuele concept; architectenbureau Greiner Van Goor Huijten het architectonisch ontwerp. Het resultaat: circa veertig toiletdeuren en acht wanden met grappige of inspirerende teksten, indrukwekkende fotografie en andere vondsten. Dit seizoen lanceerde theater de Flint een nieuwe campagne met silhouetten en theaterbeelden (concept en ontwerp: L5). Die beeldtaal vormde de basis voor de vormgeving van de toiletten. De restyling van de toiletten was de eerste stap in een grootscheepse verbouwing.

flint2

 

 

 flint4

2 reacties op “Levendige theatertoiletten

  1. Floor schreef:

    Leuk idee, jammer van de uitvoering.
    Er is geen rekening gehouden met de schaamschotten, wat voor mij het hele effect teniet doet. Nu zijn het alleen maar leuke behangetjes en niet noemenswaardig. Ik wil niet weten wat deze behangetjes gekost hebben. Ik vermoed dat er geen of weinig overleg is geweest tussen de betrokken partijen (creatief brein, ontwerp en uitvoering).

  2. @Floor schreef:

    Scherp opgemerkt. Een goed integraal ontwerp houdt hier inderdaad rekening mee. Tevens hoop ik dat de heren de dame niet aanzien voor het welbekende vliegje in de pot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.