fbpx
Nieuws

Licht afgestemd op badkamer

De nieuwe Geberit ONE-spiegelkast met ComfortLight biedt harmonisch afgestemde verlichting voor elke activiteit in de badkamer. Van een helder en verkwikkend licht om de dag goed te beginnen en een warm en rustgevende verlichting om te ontspannen tot een zacht en flatterend licht voor het slapen gaan en een discrete verlichting voor de juiste oriëntatie ‘s nachts. De verlichting is intuïtief en vloeiend bedienbaar en ook in te stellen via de Geberit Home-app.

Daarnaast biedt de spiegelkast veel praktische en individueel in te richten opbergruimte. Het verlichtingsconcept is zo ontworpen dat het spiegelbeeld, de wastafel en de ruimte door vier in de spiegelkast geïntegreerde lichtbronnen worden verlicht. Daarbij verblindt het licht de gebruiker niet en zorgt het voor een authentiek spiegelbeeld zonder schaduwen.

Natuurlijke verlichting

Geberit ComfortLight is zo ontworpen dat het spiegelbeeld, de wastafel en de ruimte door vier, in de Geberit ONE-spiegelkast geïntegreerde lichtbronnen worden beschenen. Concreet zijn dat een plafondlicht of indirect ruimtelicht, een spiegellicht, een nislicht en een wastafellicht. Alle lichtbronnen zijn afhankelijk van de lichtstemming harmonisch op elkaar afgestemd. Daarbij wordt gebruikgemaakt van direct en indirect licht, dat de gebruiker op geen enkel moment verblindt.

Mogelijkheden Geberit ONE-spiegelkast

De nieuwe Geberit ONE-spiegelkast met ComfortLight is verkrijgbaar in vijf verschillende formaten, met of zonder nis, in het wit of aluminium en in twee installatiemogelijkheden: aan de wand of in de wand. De spiegelkast met nis heeft verkorte deuren, waardoor aan de onderzijde praktische opbergruimte ontstaat. De greeploze deuren zijn zowel aan de binnen- als buitenzijde voorzien van spiegels en sluiten aan op het witte of aluminium frame van de spiegelkast. Om de badkamer ruimer te doen aanvoelen, is het mogelijk om de spiegelkast in de muur te integreren. Alleen de spiegeldeuren zijn dan nog zichtbaar en sluiten aan op de muur. De spiegelkast met standaardbevestiging is eenvoudig aan de wand te monteren en past daardoor in elke badkamer.

Innovatieve installatiebox

Voor de spiegelkast is een speciale installatiebox ontwikkeld. Deze is in de sanitairwereld tot dusver uniek. De installatiebox is compatibel met de Geberit-installatiesystemen Duofix en GIS en met installatiesystemen van andere aanbieders. Met behulp van dit installatieframe kan de positie van de spiegelkast bij de inbouwoplossing eenvoudig en naadloos worden vastgelegd. Als de gipsplaatwand is opgezet en betegeld, is de spiegelkast door een professional in een handomdraai te monteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.