fbpx
Nieuws

Bedrijfsovername in Noord-Limburg. Per 1 oktober 2022 worden alle activiteiten van Installatie Techniek Zurnée (ITZ) uit Siebengewald door Versleijen Installatie Techniek uit Oirlo overgenomen. Tot deze datum zullen de bedrijven al intensief gaan samenwerken.

Daarna worden alle diensten vanuit Oirlo (gem. Venray) aangeboden. De overname komt voort uit de strategie van beide bedrijven om hun posities in de regionale installatiebranche te versterken. Door het samenvoegen van de activiteiten ontstaat een uitgebreide groep van professionals, die met haar gezamenlijke kennis nog beter kan inspelen op het groeipotentieel in de markt. 

Installatie Techniek Zurnée ontwerpt, installeert en onderhoudt installaties met betrekking tot duurzame energie, verwarming, koeling, ventilatie, water, gas en sanitair. Dit in zowel de particuliere als zakelijke sector. Het bedrijf is in 2008 opgericht door Bas Zurnée. Er werken 4 mensen.

Versleijen Oirlo is een familiebedrijf, opgericht in 1927. Door de jaren heen heeft Versleijen zich ontwikkeld tot specialist op diverse markten. Zo verzorgen ze complete werktuigbouwkundige installaties in de utiliteit en industrie. Hun kennis en ervaring wordt ingezet bij de realisatie van hoogwaardig installatiewerk in de luxe woningbouw. Daarnaast voorzien ze volledige installaties voor de pluimvee- en varkenshouderij. Bij het bedrijf werken 38 mensen.

‘’De wederzijdse goede ‘klik’ en de langetermijnvisie van beide bedrijven zijn de basis voor deze overname,’’ aldus Sjef en Paul Versleijen. ‘’Nu kunnen we met een versterkt team nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten en samenwerken aan een duurzame toekomst.’’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.