fbpx
Nieuws

Veel gasten in VSK Nieuwscafé

De gehele beursweek is in hal 10 het VSK Nieuwscafe te bezoeken. Installatie.nl verzorgt in samenwerking met de VSK de programmering. Installateurs, fabrikanten en kopstukken uit de branche schuiven aan om te praten over het vak en ervaringen te delen.

Het VSK Nieuwscafe staat in hal 10 stand A040. Dagelijks zullen van 10.30 tot 15.30 uur diverse sprekers aanschuiven aan tafel bij presentator Frans Reichardt. In de app die je activeert na aanmelding voor de VSK kun je verschillende interviews in je agenda zetten.

Het VSK Nieuwscafe wordt live gestreamd. De livestream is van 17 tot en met 20 mei actief. Na afloop van de beurs verschijnen video’s van de interviews op het YouTube-kanaal van Installatie.nl. Aanmelden voor de VSK kan via deze link.

Programma

Op de eerste beursdag praten we over diverse zaken van het installatievak. Zo hebben we het onder andere over de gasketelwet, de opmars van de hybride warmtepomp en goed werkgeverschap.

Op de woensdag praat gastheer Frans Reichardt in het VSK Nieuwscafé onder andere over ventileren, afgiftesystemen en de energietransitie.

Op de donderdag van de VSK 2022 komen meerdere genomineerden vertellen over hun product in het VSK Nieuwscafé. Daarnaast komt Doekle Terpstra, voorzitter van branchevereniging Techniek Nederland langs. En spreekt Frans met ‘goeie gast’ Martijn Verspeek.

Ook op de laatste beursdag nog een vol programma in het VSK Nieuwscafé. Zo komen er weer twee genomineerden van een VSK Award langs, komen drie ondernemende vrouwen langs om te praten over de diversiteit in de installatiesector. En ten slotte kijken we terug op de afgelopen beurs.

Bekijk hier het volledige programma.

Livestream

Het VSK Nieuwscafé is hieronder live te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.