fbpx
Nieuws

Metos en Van Dorp bundelen krachten

Metos en het onderdeel Grootkeukens van Van Dorp bundelen hun krachten. De activiteiten van Van Dorp Grootkeukens integreren in de bedrijfsvoering van Metos. Ook het netwerk van service en onderhoud wordt samengevoegd. Zo komt er met zestig grootkeukenmonteurs over Nederland een nog betere spreiding.

Metos

Willem van den Burg, algemeen directeur van Metos: “Deze bundeling van krachten past uitstekend in onze ambitie om marktleider te blijven op het gebied van grootkeukens en sluit goed aan bij onze strategie. Wij verwachten dat de komende jaren de vraag in de markt meer zal verschuiven van complete nieuwbouw naar renovatieprojecten en de ontwikkeling van circulaire projecten. Ook wordt de vraag naar langjarige onderhoudscontracten groter, waardoor service en onderhoud nog belangrijker worden.”

Van Dorp

Henk Willem van Dorp, oprichter en Grootaandeelhouder van Van Dorp: “Wij willen onze klanten full-service ondersteunen. Dat kunnen we blijven doen als we onze krachten bundelen met Metos.

Chris van der Veen, algemeen directeur van Van Dorp vult aan: “Klanten behouden vooralsnog hun onderhoudsovereenkomst met Van Dorp Grootkeukens en hun vaste contactpersoon/monteur. Ruim op tijd gaan wij samen met Metos met onze klanten in gesprek over een nieuwe overeenkomst. De klanten hebben daarbij het voordeel van de kennis en expertise van Metos en haar grote service- en onderhoudsnetwerk.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.