fbpx
Nieuws

Compacte slijper voor installateur

Voor het doorslijpen van buizen en leidingen van verschillende materialen, kabelgoten, tegels of steen heeft gereedschappenfabrikant Bosch een nieuwe accuslijpmachine van 10,8 volt beschikbaar. Het gereedschap, de GWS 10,8-76 V-EC Professional, is compact en praktisch voor de vakman. De schijf meet 76 millimeter en heeft een maximale snijdiepte van 16 mm. Verschil met met veel slijpers is dat de schijf hier verticaal is aangebracht. Het apparaat weeg 900 gram en wordt gevoed door een 10, 8 volt lithium ion accu en is dus draadloos.

Bij de uitrusting zit een beschermkap. Als de haakse slijpmachine wordt uitgeschakeld, stopt de schijf in minder dan een seconde.Het accessoireprogramma bevat een metaal-, een multimateriaal- en een diamantdoorslijpschijf. De nieuwe haakse accuslijpmachine GWS 10,8-76 V-EC Professional maakt deel uit van het uitgebreide 10,8-volt-systeem van Bosch voor de vakman. Het apparaat kost 239,95 euro bij de dealer. De haakse accuslijpmachine wordt geleverd in de L-BOXX inclusief twee 2,5 Ah-accu’s, snellaadapparaat AL 1130 CV Professional, twee metaal- en één multimateriaal-doorslijpschijf.

2 reacties op “Compacte slijper voor installateur

 1. Rene Panneman schreef:

  Top machine voor waar het met de gewone slijptol altijd lastig is om in het hoekje te komen.
  Kan ook makkelijk met 1 hand worden gebruikt zonder dat er een risico is op vastlopen of weg schieten van de tol.
  Kortom aanwinst voor elke monteur !

 2. Jitse schreef:

  Een multitool machine is voor het kleinere werk zeker aan te bevelen. Voordeel is geen vonkenregen die schade of brand kan veroorzaken.

  Jitse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.