fbpx
Nieuws

KNX-module in regelsysteem

Het Wolf regelsysteem (WRS) is voorzien van een KNX-module. Hiermee kunnen verschillende producten van de fabrikant met elkaar communiceren in een KNX woning- en gebouwautomatiseringssysteem. De parameters van het WRS systeem kunnen gelezen en geschreven worden via het KNX netwerk.

Het WRS is ontworpen voor systeemoplossingen en om het energiegebruik in gebouwen naar beneden te brengen. Via de bedienmodule in het systeem kunnen de installaties op gebied van verwarming-, koeling-, zonne-energie- en ventilatie efficiënt ingeregeld worden.

De bedienmodule module met menugestuurd inbedrijfstellingsfunctie kan in de warmteopwekker worden geplaatst of als ruimte-bedienmodule worden gebruikt. Met de SD-geheugenkaart kan het systeem worden voorzien van software updates voor nieuwe functies in de toekomst. Als alternatief kan het WRS systeem gekoppeld worden aan een LAN- of Wifi-netwerk. Het systeem is daarmee via internet of de Wolf Smartset-App (iOS & Android) op afstand bedienbaar. Voor de installateur is een kosteloos portaal beschikbaar voor het optimaliseren van service op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.