fbpx
Nieuws

MTWI-opleiding in Zuid-Holland

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Zuid Holland start in Rijswijk met haar nieuwe opleiding: MTWI (Middelbare Technicus Werktuigkundige Installaties). Door terugtrekkende partijen is de opleiding MIT-W uit de regio Zuid Holland verdwenen, en dat is een groot gemis volgens Will van der Zwet, directeur InstallatieWerk Zuid Holland. “De technische installatiebranche is namelijk op zoek naar hoog geschoold personeel. De klanten verwachten meer service, kennis en expertise van de technicus. Met de komst van de MTWI opleiding voorziet Installatiewerk Zuid Holland weer in deze behoefte.”

De opleiding MTWI is dé opleiding voor werknemers in de technische installatiebranche. Na het behalen van het diploma is de technicus in staat leiding te geven, projecten te coördineren, contacten te onderhouden met klanten en is hij/zij in staat zich bezig te houden met projectfinanciering.

Personeelstekort

De verwachting is dat er in de komende jaren een tekort aan goed opgeleid technisch personeel ontstaat. Met de komst van de MTWI opleiding zorgt Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Zuid Holland voor de waarborging van kennis in de regio Zuid Holland. De opleiding MTWI beslaat twee dagdelen in de week (middag én avond) en duurt ten minste 2 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.