fbpx
Nieuws

Mv-box inregelen met app

Een mechanische ventilatiebox die per app in te regelen is. Renson komt op de VSK met de Healthbox 3.0 naar Nederland. De Healthbox 3.0 is een volautomatisch vraaggestuurd systeem (C+) voor mechanische afzuiging dat gestuurd kan worden op basis van vocht, CO2 of fijnstof. Hiervoor zitten in alle kanalen sensoren, die corresponderen met een centrale besturing. Hierdoor kan het systeem volautomatisch de luchtkwaliteit bewaken en regelen.

Nieuw is de communicatiemodule, waarin zowel een bewoners als een installateursdeel zit. De bewoner kan van elke geventileerde ruimte de binnenluchtkwaliteit inzien, de voorkeuren per ruimte aangeven en in de historie kijken om te kijken wat bijvoorbeeld een feestje voor gevolgen heeft voor de luchtkwaliteit. De installateur kan met de bijbehorende app in verbinding blijven met het ventilatiesysteem. De app gidst de installateur met stappen door het installatiemenu en via de app kan het ventilatiedebiet worden ingeregeld. Deze statistieken kunnen ook worden gedocumenteerd en worden verzonden. Binnen een portal van de fabrikant, kan de installateur de installaties beheren, uiteraard met toestemming van de eindgebruiker.(zie video onder)

De Healthbox 3.0 is nieuw in Nederland. De Belgische ventilatiespecialist was voorheen in ons land vooral vertegenwoordigd als private label onder de vlag van Buva. Hoewel Buva gewoon de mv-boxen van Renson blijft verkopen, komt het bedrijf nu ook zelf onder eigen naam naar Nederland. Ook de producten van zusterbedrijf Aralco komen nu als Renson op de markt.

Met Installatie.nl gratis naar de VSK? Klik hier voor kaarten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.