fbpx
Nieuws
Nieuwe app verwarmings- en ventilatiesystemen

De nieuwe app verwarmings- en ventilatiestystemen van Brink Climate Systems zorgt ervoor dat installateurs de dikke handleidingen en installatieboeken voortaan niet meer mee hoeven te nemen. De app bevat zelfs allerlei aansluitschema’s. Ook de klant heeft zo direct alle gegevens bij de hand.

 

 

Adriaan Cramer, Hoofd Product Management van Brink Climate Systems geeft aan waarom Brink de app nu introduceert: “Ten eerste is het een handige app  voor installateurs. In een apart deel van de app kan de installateur lezen hoe hij onderhoud moet plegen. Ook vindt hij daar allerlei aansluitschema’s. Gesleep met dikke handboeken is dus niet meer aan de orde. ”

 

Zelf storingen verhelpen
Belangrijk is ook dat gebruikers er zelf om vragen. Cramer: “Bij een foutmelding van het toestel moest de eindgebruiker eerst zelf op zoek naar zijn handleiding of Brink bellen voor een verklaring van de code. Nu kan hij die zelf opzoeken en de storing in sommige gevallen zelf eenvoudig verhelpen. Ook is een lijst toegevoegd van Climate OK-installateurs. Na de eerdere QR-code op onze toestellen is dit de volgende stap op weg naar een hoger serviceniveau.”

De app bevat verder nog meer functies die service bieden aan de consument, bijvoorbeeld wanneer die een filter moet vervangen. Verder is er algemene informatie te vinden en een lijst met veelgestelde vragen (FAQ) te raadplegen.  De app is gratis beschikbaar in de Android Market en App Store.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.