Ga naar hoofdinhoud

,

Nieuwe designventielen voor ventilatie

Voor een optimale ventilatie kunnen WOLF woonhuisventilatie-units en het Excellent luchtverdeelsysteem worden aangevuld met de designventielen van de UniAir 125-serie. De nieuwe ventielen zijn zowel geschikt voor toevoer- als voor afvoerlucht. Ze zijn ontworpen met een platte constructie.

De UniAir-125-serie is speciaal ontwikkeld voor een goede luchtstroming en zijn gemakkelijk in schoonmaak en onderhoud. Met hun tijdloze vormgeving passen ze naadloos in zowel bestaande bouw als nieuwbouwconcepten. De geïntegreerde, waaiervormige luchtverdeler zorgt voor een rustige en vergaande luchttoevoer in de woonruimtes. Elk UniAir 125 ventiel een extra 9-traps luchtvolumebegrenzer om de gewenste luchthoeveelheid te kunnen inregelen.

De ventielen zijn beschikbaar in ronde of vierkante variant en zijn geschikt voor inbouw in wanden en plafonds. De UniAir 125-serie is te monteren zonder gereedschap. Het volstaat om het ventiel in het WOLF standaard DN125 verbindingsdeel te steken. Het afneembare designpaneel is met magneten bevestigd voor een eenvoudige installatie en reiniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Ventilatiesysteem in kast op de galerij

De voordelen van Mezutec waterontharders

Installatie van een overkapping met zonnepanelen als dak

Drama in kruipruimte: installatie-stagiaire (16) verongelukt

Steeds minder verpakkingen

Intergas stapt met warmtepomp Xceed door naar propaan