fbpx
Nieuws

Nieuwe editie vakblad op de mat

Vrijdag 24 november ligt er weer een nieuwe editie van het vakblad Installatie en Sanitair bij u op de mat. Hierbij is installatietechniek het thema. Het gaat over de aangescherpte voorschriften rond CLV, een warmtepompsysteem die parkeergaragelucht gebruikt en over een gasstopper van Enexis. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Zwemmen met zonnewarmte

256 PVT-panelen vormen de bron voor de warmtepompinstallatie van zwembad De Welle in Drachten. De panelen, die zowel warmte als stroom opwekken, moeten ervoor zorgen dat de gaskraan bij het zwembad straks definitief dicht kan.

Wauw-factor

Iedere ondernemer zoekt onderscheidend vermogen voor zijn doelgroep. Voor de een is dat snelheid en prijs, voor de ander zit het in techniek, niet alledaags werk en de zorg rondom de klus. Saniglobe positioneert zich als bouwer van kwaliteitsbadkamers. Een gesprek met Jeroen van Middelkoop, die al
op zijn 26e het monteurschap verruilde voor het eigendom van een sanitairshowroom.

Droomdoelen

‘Jezelf opnieuw uitvinden’ klinkt heel cliché. Maar toch zijn legio bedrijven bezig met het opnieuw positioneren van hun kennis en kunde. Niet omdat het slecht gaat, maar om klaar te zijn voor de toekomst. We nemen een kijkje bij Vink Installatie Groep in Roelofsarendveen, dat momenteel volop in zo’n proces zit. Hoe het klassieke installatiebedrijf kán veranderen.

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.