fbpx
Nieuws

Nieuwe reeks seminars van Duco

Ventilatie- en zonweringsspecialist Duco organiseert in juni vier gratis seminars rond het thema ‘actief & gezond bouwen’. Door de strengere normen rond duurzaamheid, comfort, energie-efficiëntie én een gezonde leefomgeving kiest Duco de seminars onder te dompelen in een actueel thema.

De seminars worden gehouden op vier verschillende locaties in Nederland. Op woensdag 7 juni is het eerste seminar bij hotel Van der Valk in Veenendaal. Een dag later is er één bij het Evoluon in Eindhoven. Op woensdag 14 juni is er een sessie bij Van der Valk in Zwolle. De serie seminars wordt afgesloten bij Van der Valk in Ridderkerk.

Actief en gezond wonen

“Met vier gratis seminars, die worden geschaard onder de noemer: ‘Actief bouwen houdt uw woning gezond’, wil Duco op interactieve wijze aantonen dat er door actief te bouwen meteen gekozen wordt voor de juiste aanpak”, verklaart Hendrik Dejonghe, marketingmanager bij Duco. “Een complex begrip, en toch zijn actieve én gezonde woningen een wissel op de toekomst. Maar welke voordelen levert het nu op? Hoe kan de professional hier zijn steentje aan bijdragen? En wat kan natuurlijke ventilatie hierin betekenen? Het zijn drie kernvragen die we niet onbeantwoord zullen laten. Hierbij kan Duco rekenen op het advies van twee onafhankelijke gastsprekers.”

Nieuwbouw- en renovatieoplossingen

“Erik Bek, directeur bij I.D.E.A. Nederland, neemt de aanwezigen graag mee in de technieken en energiebesparende maatregelen die in de renovatiewereld kunnen worden aangewend om tot een uiterst gunstige Energie-Index te komen”, aldus Dejonghe. “Wie in de praktijk meer voeling heeft met de nieuwbouwmarkt, zal beslist zijn gading vinden bij Bas Hasselaar. Als themamanager Gezond en Comfortabel bouwen bij SBRCURnet geeft hij tekst en uitleg bij zijn Active House; een absoluut toonbeeld van duurzaam bouwen met focus op de bewoner. Dat natuurlijke ventilatie een drijvende kracht is achter deze visie, zal aan de hand van een praktijkvoorbeeld worden aangetoond.”

Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.