fbpx
Nieuws

Resideo komt met vernieuwde MT4-servomotoren. Hierdoor is het eenvoudiger om een optimaal comfort te creëren in een ruimte. Deze compacte lineaire motoren zijn universeel toepasbaar op verschillende vloerverwarmings- en koelsystemen.

De nieuwe MT4-HCC/HCD heeft standaard een M30 x 1,5 aansluiting. Deze aansluiting is het meest voorkomend bij vloerverwarmingssystemen, koelplafonds, ventilatorconvectoren en radiatoren. Voor de (de)montage van de MT4 is geen gereedschap nodig. De installateur draait de adapter eenvoudig op de verdeler en klikt daar de motor bovenop. De standaard meegeleverde kabel is stekerbaar, wat onderhoud eenvoudig maakt. Door het compacte formaat is het product geschikt voor moeilijk bereikbare locaties.

Productgarantie

De nieuwe MT4 heeft een blauwe binnenkant & blauwe visuele klepstandindicator. Resideo biedt vijf jaar productgarantie, onder voorbehoud van de verkoopvoorwaarden. Het bedrijf brengt de nieuwe servomotor uit in 230V en 24V versies. De modellen zijn leverbaar in spanningsloos-gesloten (NC) of spanningsloos-geopende (NO) modellen. Er zijn veel accessoires leverbaar, waaronder adaptersets voor speciale afsluiters tot en met aangepaste kabellengtes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.