fbpx
Nieuws

Nieuwe voorman Verwarmingsindustrie

Anne Jaap Deinum is per 1 januari 2021 de nieuwe branchemanager van de Nederlandse Verwarmingsindustrie. Hij volgt daarmee Coen van de Sande op, die tot het einde van het jaar blijft. Deinum is een nieuw gezicht in de branche, maar vertrouwd met verenigingsmanagement én met fabrikanten van metaalverwerkende bedrijven. Hij was hiervoor werkzaam bij techbedrijf FME.

Henk Sijbring, voorzitter van de Nederlandse Verwarmingsindustrie, is content met de opvolging. “Ik heb er alle vertrouwen in dat Anne Jaap een waardevolle toevoeging gaat zijn en zich snel zal thuis voelen binnen de branche.”

Deinum heeft zin in de nieuwe uitdaging: “De energietransitie is een groot maatschappelijk thema. Het heeft zeker ook invloed op de gebouwde omgeving en dus de Nederlandse Verwarmingsindustrie. Er is al heel wat bereikt, zeker op het gebied van lobby, maar nu moeten de handen uit de mouwen om het 3-stappenplan concreet vorm te geven. In de gebouwde omgeving zijn behoorlijke energiereducties te realiseren, zowel op warmte- als tapwaterverbruik.”

Van de Sande

Van de Sande start per 1 januari als directeur van de Nederlandse Vereniging van Koeltechnische Leveranciers (NVKL). Daar volgt hij Henry Kruiper op. De afgelopen drie jaar was hij intensief betrokken bij het vormgeven en realiseren van de Nederlandse Verwarmingsindustrie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.