fbpx
Nieuws

Nominatie VSK Award: ProClick systeem

De negen nominaties voor de VSK Awards 2022 zijn bekend. De komende weken stellen lichten we op Installatie.nl de genomineerde producten één voor één toe.

In de categorie Installateurszaken is het ProClick systeem van Sortimo genomineerd. Dit bestaat uit een riem, een houder en gereedschapstassen die monteurs, afhankelijk van hun werkzaamheden kunnen meenemen naar de klus. Gereedschappen en materialen kunnen vanuit de bus op het lichaam worden gedragen en op de werkplek weer afgekoppeld worden van de riem. Alles wat op het werk nodig is kan met één handbeweging vanuit de gereedschapstas aan de riem worden bevestigd. Daarvoor is een slimme haak en houder ontwikkeld. De werkset past perfect bij de bedrijfswageninrichting en andere opbergmogelijkheden van Sortimo. Het kan bijvoorbeeld weer op andere koffersets geklikt worden. Hierdoor kan de monteur snel, effectief arbo-vriendelijk en georganiseerd aan het werk.

Juryoordeel

Sortimo heeft met haar complete assortiment goed gekeken naar de wensen van monteurs, en hier een heel fraai en georganiseerd totaalconcept voor ontwikkeld. Volgens de jury is dit een heel goed alternatief voor die enorme koffer die veel monteurs dag in, dag uit, mee naar zolders sjouwen, en waarvan je het merendeel van de inhoud niet gebruikt. Een installateur die modulair kan denken, heeft met het ProClick-systeem een maatwerk gereedschapskoffer die de rug spaart, en waarmee je gezien mag worden. Aandacht voor de werkplezier en de werkomstandigheden van monteurs is broodnodig om aantrekkelijk te zijn in de grote uitdaging genoeg technici voor de branche te werven.

Publieksfavoriet

Uit de inzendingen zijn in drie categorieën negen inzendingen genomineerd. Voorinschrijvers voor de VSK krijgen tot aan de beursopening de kans om uit de nominaties een publieksfavoriet toe te kennen. Stem kan nu hier. De prijzen worden uitgereikt bij de opening van de vakbeurs, op dinsdag 17 mei in het Kennistheater in Hal 10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.