fbpx
Nieuws

Noviteitenshow: 27 badkamermerken

Badkamerprofessionals die niet naar de ISH in Frankfurt kunnen, kunnen 2 maanden later de voornaamste sanitairnieuwtjes spotten in Nieuwegein. De ISH Noviteitenshow, een samenwerking tussen de grote badkamerfabrikanten, wordt van 8 tot 10 mei 2017 gehouden in De Beursfabriek in Nieuwegein.

Al sinds 1989 organiseren toonaangevende fabrikanten deze showroombeurs een aantal weken na de grote internationale vakbeurs ISH in Frankfurt. De ISH Noviteitenshow stelt alle sanitaire showrooms (retail, groothandel en installateurs met showroom), ontwerpers en architecten in Nederland in staat om volledig op de hoogte gebracht te worden van de noviteiten van de A-merk sanitair fabrikanten.

 Deelnemers

Tijdens de editie 2017 zullen onderstaande sanitair merken deelnemen: Assenti, Bette, Burgbad, Damixa, Detremmerie, Duravit, Easy Drain, Geberit, Geesa, Grohe, Axor/Hansgrohe, Keuco, Kludi, Looox, Novellini, Pressalit, Thebalux, Vasco, Villeroy & Boch, WaveDesign, Wisa, Sphinx, Riho, Vitra, HSK, Primabad, Pelipal. Nieuw bij de exposanten is Primabad. Deze fabrikant hield jarenlang haar huisshow tijdens de ISH Noviteitenshow in een aanpalende lokatie.

 

De openingstijden van de ISH Noviteitenshow zijn ongewijzigd. Op maandag 8 mei is de vakbeurs al vanaf 10.00 uur geopend. Op dinsdag 9 en woensdag 10 mei is de vakbeurs open van 14:00 tot 22:00 uur. Iedereen werkzaam in de sanitairbranche is van harte welkom. Toegang is gratis, maar men dient zich wel vooraf te registeren op de website www.ishnoviteitenshow.nl. Na registratie, mogelijk vanaf februari, ontvangen bezoekers per mail een entreekaart (registratie mogelijk vanaf begin februari 2017).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.