fbpx
Nieuws

Octo wint Groene Baksteen

Octo heeft de Groene Baksteen 2016 van JLL gewonnen. De Groene Baksteen 2016 werd uitgereikt tijdens de tweede editie van Realwise, het jaarlijkse evenement van JLL in de Hermitage.

Octo

Octo is een platform dat alle relevante datastromen in een gebouw verbindt. Het berekent constant waar en wanneer verbeteringen nodig zijn, gebaseerd op technische en financiële parameters en biedt actiegerichte dashboards voor zowel eigenaar als gebruiker.

Dirk Huibers, Co-founder bij Octo: “Het is voor ons een gigantische eer dat wij met 45% van de stemmen de Groene Baksteen hebben gewonnen. We gaan verder met onze missie om de vastgoedwereld slimmer te maken door real-time portfolio inzicht. Wij willen JLL bedanken dat zij start-ups dit geweldige podium bieden.”

Start-up

Dit jaar koppelde JLL de Groene Baksteen aan de meest veelbelovende start-up binnen de vastgoedmarkt. Op deze manier wil JLL zijn waardering en erkenning uiten voor jonge ondernemingen die het verschil kunnen gaan maken binnen de sector. Naast Octo, nomineerde JLL Brickfund en Office App. Naast dat JLL nationale en internationale beleggers heeft gevraagd om hun mening, kon er dit jaar ook via een website publiekelijk gestemd worden op de drie genomineerden.

Olaf Vogelaar, Head of Agency Offices bij JLL: “Octo is een terechte winnaar van onze Groene Baksteen 2016. Octo biedt een geheel nieuw platform dat het werk van zowel de eigenaar als gebruiker van vastgoed vergemakkelijkt. Hiermee speelt Octo tevens perfect in op het groeiende belang van data en technologie om effectiever en efficiënter te werken.”

Prijs

Octo heeft een duurzaam lidmaatschap aangeboden gekregen van JLL for HomePlan ter waarde van €3.500,-. JLL for HomePlan is een samenwerking waarbij wordt geïnvesteerd in een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns Amerika en Zuidelijk Afrika. Het huis is geen doel op zich, maar een middel om bewoners een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Deze duurzame donatie is een investering in een betere toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.