fbpx
Nieuws

Online ‘Dag van de Warmtepomp’

In 2050 moeten we van het gas af zijn. Daarvoor moeten woningen en kantoren overstappen op duurzame energiebronnen, zoals de warmtepomp. Opleidingscentrum GO° organiseert jaarlijks de ‘Dag van de Warmtepomp’ om de laatste trends en ontwikkelingen te delen.

Vanwege de coronacrisis is dit jaar gekozen voor een online editie. Hier zijn op donderdag 24 september twee gratis informatieve en inspirerende webinars te zien, voor (installatie)bedrijven, monteurs en consumenten. Opleidingscentrum GO° zoekt hierin de samenwerking op met NVKL, de brancheorganisatie voor koudetechniek en klimaatbeheersing.

Trends en ontwikkelingen

Op 24 september praat Kees Oostrum van 11:30 tot 12:00 uur van Opleidingscentrum GO° (installatie)bedrijven en monteurs bij over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen. Wat moet je als monteur en bedrijf absoluut weten over warmtepompen? Welke wet- en regelgeving is er en op welke subsidies kan je aanspraak maken? Hoe ziet de toekomst eruit? Oostrum neemt je mee in de wereld van de warmtepomp in een interactief webinar.

Wegwijs in warmtepompen

Ook is er een webinar speciaal voor consumenten. Van 16:00 tot 16:30 uur neemt Zohar Tzur van NVKL je mee in het webinar ‘Wegwijs in Warmtepompen’. Hierin neemt hij je mee in de werking van een warmtepomp, de verschillende types waar je bij de aanschaf uit kunt kiezen en de subsidies waarvoor je mogelijk in aanmerking komt. Daarnaast wordt het verschil tussen een cv-ketel en een warmtepomp uitgelegd en wordt ingegaan op de voordelen voor de consument bij het overstappen op een warmtepomp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.