fbpx
Nieuws

Ontwerpsoftware voor luchtbehandeling

Het kiezen van de juiste luchtbehandelingsunit kan ingewikkeld zijn, zeker voor complexe klimaattechnische installaties. Met de ontwerpsoftware SystemairCAD kan de luchtbehandelingsunit moeiteloos en snel worden samengesteld. De vernieuwde versie bevat meer dan 600 nieuwe functies en 12.000 nieuwe items en prijzen.

Eenvoudig

Met SystemairCAD is het eenvoudig om voor elk project snel een op maat gemaakte unit te configureren, die voldoet aan specifieke eisen. Het ontwerpprogramma zorgt voor een optimale dimensionering van de luchtbehandelingsunit. Functies kunnen toegevoegd en/of verwijderd worden. Hierdoor kan altijd voor de meest energie-efficiënte en duurzame ventilatie-oplossing worden gekozen.

Gedetailleerd

Het programma is eenvoudig in gebruik, door de standaard sjablonen. Daarnaast levert het een gedetailleerde tekening van de constructie en afmetingen van de unit. De akoestische gegevens staan er duidelijk in vermeld. DXF en Revit zijn er direct voor beschikbaar, evenals een complete specificatetekst voor bestekteksten. Het product is in overeenstemming met ErP 2016/2018, inclusief volledige documentatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.