Ga naar hoofdinhoud

,

Opleiding over drinkwaterbeveiliging

Op 13 tot en met 15 juni organiseert Caleffi, sinds 2017 kennispartner van ISSO, de opleiding ‘Drinkwaterbeveiliging’ op drie verschillende locaties in Nederland. Tijdens deze dag wordt aan de hand van verschillende projecten een breed spectrum van drinkwaterbeveiliging doorlopen: verschillende sanitaire installaties, legionellapreventie, terugstroombeveiliging, drukverschillen en waterslag.

Op 13 juni is de opleiding in Eindhoven. Een dag later vindt het plaats in Alphen aan de Rijn. De laatste opleidingsdag is in Zwolle. De opleiding begint om 10.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Het is gratis toegankelijk. Aanmelden kan hier.

Gastspreker

Irene van Veelen, ISSO-projectcoördinator Water & Gas, is de gastspreker over dit onderwerp. Zij vertelt over hoe installateurs met de nieuwe ISSO-publicatie 30 aan de slag kunnen, net als met de vernieuwde Waterwerkbladen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Webinar ventilatielucht-warmtepomp terugkijken

Ventiel met groter debiet voor Jaga-convectoren

Legionellapreventie mag nu ook met chloordioxide

Ketel draagt bij aan waterbesparing

Premium

Utrechtse kerk energetisch opgelapt

De Groot zet overnamereeks voort