fbpx
Nieuws

OTIB promoot techniek op festival

Eind juni volgt het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf (OTIB) op Concert at Sea de technici achter het populaire muziekfestival. Deze vakmensen dragen in belangrijke mate bij aan het succes van het tweedaagse Zeeuwse evenement. Met vlogs brengt OTIB hierbij vooral jonge techneuten van verschillende technische bedrijven in beeld, die zowel bij de voorbereiding als op het festival zelf actief zijn. Doel van de vlogs is het enthousiasmeren van jongeren voor techniek.

Technische uitdagingen

Om jongeren voor techniek te inspireren, volgt OTIB vooral jonge techneuten op het festival. Wat zijn hun technische uitdagingen? Wat zijn hun kick-momenten? En hoe is het om mee te werken aan zo’n uniek festival?

Het volgen van de vakmensen op dit unieke festival is een vervolg op OTIB’s succesvolle videoverslag van de technische opbouw van Lowlands in 2016. Net als vorig jaar gaat OTIB met de jonge medewerkers van technische installatiebedrijven op zoek naar de antwoorden op deze en andere vragen.

Vaktalent

Met de vlogs wil OTIB de jongeren van nu inspireren om te kiezen voor een toekomst in de technische installatiebranche. “We weten dat het beeld dat jongeren van de branche hebben niet altijd klopt. Daarom kiezen we voor nieuwe middelen om een meer up to date beeld van de branche te laten zien. Net als Lowlands in 2016 biedt Concert at Sea ons de mogelijkheid om met de techneuten van nu het vaktalent van morgen te inspireren,” aldus projectleider Jorn Marks van OTIB.

Concert at Sea, dat zo’n 40.000 bezoekers per dag trekt, is op 30 juni en 1 juli op de Brouwersdam in Zeeland. De vlogs op Concert at Sea zijn hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.