fbpx
Nieuws

Zuinige warmtepomp en koelmachine

De V-iper is een nieuwe serie efficiënte koelmachines en warmtepompen van Galletti. Ze zijn voorzien van de nieuwste Multi-scroll technologie en heeft daardoor een hoge deellastefficiëntie. Het ontwerp van de warmtewisselaar is geoptimaliseerd, om ook in deellast een optimale warmteoverdracht te realiseren, tot een volumestroom van dertig procent van de nominale volumestroom.

Minder koudemiddelinhoud

De geïntegreerde algoritmen in de besturing houden de druk in het systeem op het juiste niveau. Microchannel technologie zorgt dat de koelmachines veertig procent minder koudemiddelinhoud gebruikt. Een constante tegenstroom in de warmtewisselaars garanderen een optimale warmteoverdracht, zowel in de zomer als in de winter.

Zowel de warmtepomp als de koelmachine heeft een uitgebreid werkbereik. Optioneel zijn de Low Noise-uivoeringen, die produceren een maximaal geluidsniveau van 8 dB. Door het ontwerp kan de V-iper eenvoudig en snel worden onderhouden. De geavanceerde besturing slaat alle bedrijfsgegevens op, waarna deze eenvoudig kunnen worden gebruikt via USB-stick of via internet. De capaciteit ligt tussen de 50 en 380 kW.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.