fbpx
Nieuws

Panasonic heeft zijn wandmodellen uit de TZ-aircoreeks vernieuwd, die nu kleiner zijn en een kortere installatietijd hebben dan hun voorgangers.

De nieuwe units leveren dezelfde prestaties en efficiëntie op basis van het koudemiddel R32 als de vorige versies, die enkele centimeters breder waren. Het vernieuwde wandmodel is voorzien van een compact chassis, waardoor units tot 5kW slechts 779 mm breed zijn. Dit is smal genoeg om boven een deur te plaatsen.

Makkelijker installeren

Voor installateurs is de kortere installatietijd van het vernieuwde wandmodel van belang. Dat zit hem onder anderen in het lagere gewicht en de afmeting, waardoor installatie van de airconditioning is mogelijk door één persoon.

Ook is de unit voorzien van een versterkte installatieplaat die meer stabiliteit levert. De afzuigleiding en kabelgoot zijn eenvoudig zichtbaar en ook is 13 mm extra ruimte beschikbaar voor het wegwerken van het leidingwerk. Het binnenwerk is opnieuw ontworpen om onderhoud te vereenvoudigen. Zo zijn elektronische componenten en de bedrading aan één kant geplaatst.

PM2,5 filter

De geluidsproductie van de inverter compressor is teruggedrongen ten opzichte van het voorgaande model. De inverter compressor varieert continu zijn afgegeven vermogen om nauwkeuriger temperatuurbeheer mogelijk te maken bij 20dB(A). Ook nieuw is een PM2,5 filter, dat deeltjes in de lucht afvangt, zoals verontreinigde stoffen, pollen, vuil, rook en vloeistofdruppels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.