fbpx
Nieuws

Podcast voor installateurs

Installatietechniek, maar ook de koers van installatiebedrijven, staan centraal in de podcast van Installatie. Elke maand komt er een nieuwe podcast live, die je kunt beluisteren via onze site of je vaste podcastkanaal.

In onze nieuwe podcastserie gaan we op zoek naar ondernemers die hun nek uit durven te steken. Buiten de gebaande paden treden. Omdat ze nieuwsgierig zijn, ambitieus zijn of gewoon lef hebben. Wat drijft deze ondernemers? Hoe komen ze tot de keuzes die ze maken?

Terugluisteren

In deze serie interviewden we al veel installateurs, waaronder Renzo van Heusden van Bonarius, Patrick Schimmel van Schimmel Techniek, Marco Lammers van Geas Energiewacht, Martijn Verspeek van Installatiebedrijf Verspeek en Geert-Jan Bosmans van Van Hoften Installatietechniek. Alle interviews zijn hier terug te luisteren. Ideaal voor onderweg, tijdens een wandeling, of ’s avonds op de bank.

Nooit een podcast missen

Je kunt je abonneren op het podcastkanaal van Installatie.nl: dat is te vinden in grote podcastapps zoals Tune-in, Spotify en Apple podcasts. Ook op de website van Installatie.nl zijn de afleveringen te luisteren, evenals op Soundcloud.

Heb je een interessant verhaal voor de podcastserie? Stuur dan een berichtje naar installatie@eisma.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.