fbpx
Nieuws

Praktijktraining voor veilig installeren

Met het oog op veilig, betrouwbaar en snel installeren, introduceert Esdec de eerste trainingen in het innovatiecentrum in Deventer. Afgelopen oktober opende Esdec de deuren van haar Innovation Center en werden de eerste trainingen een feit.

Samen met BDA introduceert Esdec een trainingsmodel voor zowel de beginnende als de gevorderde installateur. Naast de ontwikkeling van nieuwe producten worden er ook testen uitgevoerd. In het trainingsdeel van het innovatiecentrum zorgen de verschillende gevels en plat dak opstellingen voor een realiteitsgetrouwe omgeving. Hier kunnen installateurs de geleerde stof meteen toepassen in de praktijk, terwijl er ook voldoende ruimte is voor product demonstraties van zowel de montagesystemen ClickFit als FlatFix.

Samenwerking

Met de hulp van BDA heeft Esdec een partner gevonden met trainingskennis op het dak. Stijn Vos, CEO van Esdec: “We zijn zeer blij met de samenwerking. Beide bedrijven zijn pioniers in ons vakgebied en gaan al heel wat jaren terug met hun kennis en ervaring op het gebied van zonne-energie. Die krachten bundelen we nu in ons Innovation Center.”

Praktijktrainingen

Het docententeam bestaat uit een groot aantal freelance trainers en instructeurs, die ook nog actief zijn in de bouwpraktijk. Dit is een belangrijke basisvoorwaarde voor het docentschap, omdat de trainingen toepassingsgericht en op de bouwpraktijk afgestemd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.