Ga naar hoofdinhoud

,

Prestaties installatiebedrijven onder de loep

Op woensdag 24 april gaat accountant/adviseur Stefan van Maasakkers bekend maken hoe installatiebedrijven presteren, en waar mkb-ondernemers zich kunnen verbeteren. De meest actuele cijfers rondom kostprijzen en rendement worden gepresenteerd in een webinar van Installatie.nl in samenwerking met Bol Adviseurs.

Je kent Stefan van Maasakkers van zijn columns en blogs die hij schrijft voor installatie.nl. Van Maasakkers komt al jaren over de vloer bij tientallen installatiebedrijven, waardoor hij een schat aan ervaring heeft over ondernemerschap in de branche.

Meld je hier aan voor dit gratis webinar.

Tijdens dit webinar maakt accountant/adviseur Stefan van Maasakkers van Bol Adviseurs de nieuwste benchmarkcijfers van 2023 bekend. Hoe presteren installatiebedrijven vandaag de dag? Wat kan er beter? Hoe ontwikkelt de kostprijs per uur zich en welk uurtarief moet je als installateur tegenwoordig vragen om een gezonde winst te maken? Naast de hoogte van de huidige tarieven voor monteurs zoomen we in deze uitzending in op wat goed werkgeverschap (als motor voor je bedrijf) anno 2024 inhoudt. Daarbij geeft Stefan van Maasakkers handige tips bij het oplossen van het personeelstekort. Waar krijgt een monteur nou energie van en hoe zorg je ervoor dat je personeel aan je bedrijf bindt?

Het is mogelijk om tijdens dit webinar live vragen te stellen aan Stefan van Maasakkers. Het webinar is na afloop terug te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Drama in kruipruimte: installatie-stagiaire (16) verongelukt

Intergas stapt met warmtepomp Xceed door naar propaan

Grotere rol ventilatie in duurzame woning

Pvt-paneel krijgt teracotta variant

Kabinet wil CO2-meter in elk klaslokaal

‘Teruglevertarief voor zonnepanelen is niet onredelijk’