fbpx
Nieuws

Radiatoren Brugman ook via TU

De paneelradiatoren van Brugman zijn met ingang van 1 januari 2019 ook leverbaar via Technische Unie. De afgelopen jaren werden de radiatoren via één groothandel (Wasco) gedistribueerd. Door de verdere groei en toenemende vraag naar de paneelradiatoren, is besloten deze nu ook via de grootste technische groothandel van Nederland op de markt te verdelen.

De officiële start van de samenwerking tussen Brugman en Technische Unie is 1 januari 2019. Voor die tijd zijn de voorraden Brugman paneelradiatoren binnen Technische Unie op het gewenste niveau gebracht en zijn de administratieve processen hierop verder afgestemd.

Tot het Brugman assortiment behoren de collecties Casual, Centric, Mini, Classic, Bano en de energiezuinige paneelradiatoren uit de E-collectie voor bijna-energieneutrale woningen en passiefhuizen. De radiatoren lenen zich zowel voor toepassing in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Brugman maakt deel uit van de Belgische Vasco Group, een totaalaanbieder van innovatieve verwarmings- en ventilatieoplossingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.