Ga naar hoofdinhoud

Recycle-prijs voor Technische Unie

Groothandel Technische Unie is de eerste winnaar van de Recycle Power Award. Deze nieuwe onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf dat het best presteert bij het inzamelen van afgedankt elektrisch gereedschap door Stichting Verwijdering Elektrisch Gereedschap (SVEG) en Wecycle.

Technische Unie (TU) is naar eigen zeggen de grootste inzamelaar van e-waste uit het professionele circuit. Afgelopen jaar werd maar liefst 84,5 procent van al het klein elektrisch e-waste bij groothandels ingezameld via Technische Unie. Een aanzienlijk deel hiervan is elektrisch gereedschap. Voor SVEG aanleiding de eerste editie van de Recycle Power Award aan Technische Unie toe te kennen. Wecycle is het landelijke inzamelprogramma voor elektrische apparatuur en lampen.

De afgelopen maanden vaarde de TU Boot door Nederland. Installatie.nl bezocht dit varende installatie-evenement. Eddy Buiting maakte onderstaande vlog over de TU-boot.

2 reacties op “Recycle-prijs voor Technische Unie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Premium

Intergas stapt met warmtepomp Xceed door naar propaan

Grotere rol ventilatie in duurzame woning

Pvt-paneel krijgt teracotta variant

Kabinet wil CO2-meter in elk klaslokaal

‘Teruglevertarief voor zonnepanelen is niet onredelijk’

Consument koopt warmtepomp op basis van één offerte