fbpx
Nieuws

Rensa sluit aan bij Green Deal

Directeur Dennis Heijink van Rensa heeft op 12 januari de Green Deal bouwlogistiek ondertekend. Binnen de Green Deal werken meerdere organisaties uit de bouwsector samen om de bouwlogistiek op termijn slimmer, efficiënter en daarmee duurzamer te maken.

Transportbewegingen

De bouwsector is goed voor een derde van het aantal transportbewegingen in Nederland. De Green Deal moet ervoor zorgen dat de bouwlogistiek in 2020 zeker 20 procent slimmer, efficiënter en duurzamer is.

“We zetten ons graag in om het aantal transportbewegingen te reduceren. Onze organisatie is ingesteld op logistiek maatwerk. Door onze schaalgrootte kunnen wij ook echt een verschil maken”, aldus Commercieel Directeur Dennis Heijink.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat hoog in het vaandel bij Rensa. Dit heeft geleid tot het behalen van de certificering niveau 3 op de CO2 prestatieladder en de tweede Star van het Lean and Green Programma.

1 reactie op “Rensa sluit aan bij Green Deal

  1. […] heeft de afgelopen jaren serieus werk gemaakt van duurzaamheid. Zo heeft het bedrijf de certificering niveau 3 op de CO2-prestatieladder behaald en heeft het de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.