fbpx
Nieuws

Renson langer in wielersport

Renson en Team Sunweb verlengen hun samenwerking voor de volgende drie jaar. Beide partijen zijn er van overtuigd dat hun partnership nog groeipotentieel te over heeft.

De fabrikant van ventilatie, zonwering, terrasoverkappingen en gevelbekleding, legt de focus op innovatie en internationale groei. Dat Renson drie jaar extra in zee gaat met de Duitse Worldtour wielerploeg Team Sunweb, past perfect in die vastberadenheid om internationaal nog verder te groeien en ‘s werelds hoogst kwalitatieve producten te blijven afleveren binnen de sector.

Filosofie

Paul Renson (BE – CEO Renson) ziet het zo: “Team Sunweb’s ‘Keep Challenging’-filosofie is de ultieme benadering om als team de vooropgestelde doelen te bereiken. Daarnaast legt het als organisatie de lat steeds hoger en tast het nieuwe grenzen af. Dit om het maximum te halen uit het collectief van de individuen binnen het team. Dit is niet alleen voor sport een fantastisch voorbeeld, maar net zo goed voor de bedrijven als het onze. We zijn dan ook blij om dit team verder te kunnen ondersteunen. Hun visie staat op één lijn met hoe wij ons bedrijf verder willen laten uitgroeien.”

Wielertalenten

Renson en Team Sunweb hebben niet alleen een opvallend gelijklopende internationale ambitie. Renson is ook blij dat het team zijn visie ook uitdraagt naar de volgende generatie wielertalenten in zijn thuisland.

“We zijn uiterst tevreden dat we het partnership met Renson kunnen verder zetten,” bevestigt Iwan Spekenbrink (CEO Team Sunweb). “We waren vanaf onze eerste ontmoeting al ontzettend gecharmeerd door de intelligente en innovatieve manier waarop het bedrijf anticipeert op de toekomst. Dat is maar één van de vele kwaliteiten die Renson en Team Sunweb gemeen hebben.”

Een geslaagd huwelijk dus, bekroond met een fantastisch seizoen en een nooit geziene dubbele wereldtitel voor zowel de mannen- als vrouwenploeg op het wereldkampioenschap ploegentijdrit in Bergen (Noorwegen). Daarnaast won woensdag Tom Dumoulin (rijdend voor Team Sunweb) als eerste Nederlandse man de wereldtitel tijdrijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.