fbpx
Nieuws

Rijvo neemt Topsanitair over

Vloer- en wandspecialist Rijvo uit Purmerend neemt badkamerspecialist Topsanitair over. De bedrijven zijn op hetzelfde adres gevestigd. Zo is alles over wonen en interieur onder één dak te vinden. Met de overname vult het bedrijf zowel haar assortiment als dienstverlening aan.

In 2020 wil het van oorsprong tegelzetbedrijf met twee vestigingen in Purmerend en Haarlem het grootste bouw- en wooninspiratiecentrum in de regio zijn. “Door de overname van Topsanitair kunnen onze klanten nu bij ons terecht voor de vormgeving en afwerking van meerdere ruimtes in huis, inclusief de badkamer. Een ontzettend belangrijke stap richting ons doel voor 2020,” vertelt algemeen directeur Gerard Groot van Rijvo B.V..

Inspiratiecentrum

Het gebouw aan de Volume in Purmerend wordt de komende maanden omgetoverd tot een inspiratiecentrum. Niet alleen met sanitair, wand- en vloerafwerkingen, maar ook met gashaarden, keuken- en badkameraccessoires. Daarnaast adviseert Rijvo klanten straks ook op het gebied van stijlen en helpt met het ontwerp en design.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.