fbpx
Nieuws

Ronde blikvanger koelt en ventileert

LG Electronics komt dit jaar met de Round Cassette voor ruimtes met zichtbare of hoge plafonds. De cassette is ideaal voor cafés, restaurants, retail, kantoren en hotels met een trendy interieur.

De cassette is met 33 cm hoogte kleiner dan de klassieke inbouwcassette. De condensafvoer en de koudemiddelleidingen op één plaats samengebracht om de zichtbaarheid van leidingen te minimaliseren. De nieuwe cassette modellen zijn toepasbaar op alle VRF-systemen en leverbaar als splitsysteem in de vermogens. Er kan dus verwarmd, gekoeld en geventileerd worden.

Uitblaas

De ventilatieopening heeft een ronde vorm, wat zorgt voor een goede uitblaasverdeling. Gebruikers kunnen Crystal Vanes toepassen voor 6-staps precisieregeling om koele of warme lucht te verspreiden naar waar dat nodig is. De cassette produceert maximaal 39 dB(A). De LG Round Cassette is beschikbaar in 7, 10 en 14 kW.De Round Cassette voor Multi V is beschikbaar vanaf eind juli. De Round Cassette voor Single CAC volgt eind september.

LG is niet de eerste die met een ronde cassette komt. In 2016 kwam Samsung met de 360 Cassette op de markt. Het bedrijf won met de ronde designcassette een VSK Award.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.