fbpx
Nieuws

EURO-INDEX introduceert met de Multilyzer STx een nieuwe rookgasanalyser in het BLAUWE LIJN-programma. Dit instrument is geschikt voor het in bedrijf stellen, inspecteren en onderhouden van stook- en verwarmingsinstallaties onder en boven 100 kW.

De Multilyzer STx is een nauwkeurig, betrouwbaar en duurzaam meetinstrument met intuïtieve bediening. Het toestel biedt plaats aan maximaal zes gassensoren, waaronder een gepatenteerde ECO-sensor voor zuurstof, dubbele sensoren voor CO (10.000 ppm en 4 Vol.%) en sensoren voor onder andere NO, NO2 en SO2. Een uitgebreide geheugenfunctie biedt plaats aan 10.000 meetrapporten, inclusief klant- en installatiegegevens.

App

Met de gratis app kunnen professionele meetrapportage gemaakt worden en worden gecommuniceerd. CAPB’s kunnen worden toegepast om de mogelijkheden uit te breiden met aanvullende meetfuncties. Het gaat dan om bijvoorbeeld tapwaterhoeveelheid en –temperatuur, gaslekdetectie, druk(verschil), luchtvochtigheid, luchtsnelheid en VOC-detectie. De BLAUWE LIJN Multilyzer STx wordt geleverd met onder andere een modulaire rookgassonde, condensafscheider en filters in een slagvaste draagkoffer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.