fbpx
Nieuws

Sanitairmodule in meerdere kleuren

De Geberit Monolith en de Monolith Plus sanitairmodules zijn nu uitgebreid in designopties. Zowel de zij- als de frontbekleding zijn vanaf nu verkrijgbaar in nieuwe oppervlakken en kleuren, die inspelen op de huidige designtrends van wand en vloer in de badkamer.

De frontbekleding van de in 2011 geïntroduceerde Monolith als de Monolith Plus is verkrijgbaar in veiligheidsglas in de kleuren zwart en wit. Daar zijn nu twee nieuwe glaskleuren aan toegevoegd, te weten zandgrijs en lava. Naast glas kan er nu ook gekozen worden voor een keramiekfront in beton- of leisteenlook.

De zijbekleding was tot op nu toe enkel beschikbaar in geborsteld chroom. Geberit voegt daar nu zwartchroom aan toe. Zwartchroom combineert goed met de donkere frontvarianten in het kleurengamma. Het zijpaneel in geborsteld chroom gaat goed samen met de lichtere kleuren wit, zandgrijs en betonlook.

Breekloos installeren

De sanitairmodules van Geberit bevat alle sanitairtechniek en draagt het wc-keramiek. De Monolith kan zonder hak- of breekwerk op de juiste plaats geïnstalleerd worden. Alle aansluitingen zijn achter het element verborgen. Het reservoir is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer of in de wand verwerkt zit. De Monolith Plus sanitairmodule biedt extra functies, waaronder een geïntegreerde LED-verlichting, een geurafzuiging en een bedieningspaneel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.