fbpx
Nieuws

September te vroeg voor installatiebeurs

De Installatie Vakbeurs Hardenberg verhuist naar eind november. De installatiebeurs die voor 8, 9 en 10 september stond gepland, heeft dit in overleg met exposanten besloten.

De installatiebeurs is het eerste grote najaarsevenement in de branche dat besluit verder te wijken in het stookseizoen. 24, 25 en 26 november worden de nieuwe data.

Zoals het er nu naar uitziet mogen er vanaf 1 september weliswaar weer evenementen gehouden worden. Voor ‘Hardenberg’, een gecombineerde W en E-beurs komt dit te vroeg.

Timeslot reserveren

Beursorganisator Easyfairs gaat de tijd gebruiken om een plan te maken om haar events vanaf dit najaar corona-proof te maken. Mathilde Koniuszek namens de beursorganisatie: “Wij gaan ervan uit dat de 1,5 meter-samenleving voorlopig de norm blijft. Dit heeft grote gevolgen voor de wijze waarop wij beurzen en events vormgeven.” Dit betekent bijvoorbeeld dat bezoekers straks time-slots moeten reserveren om een beurs te bezoeken. Ook worden badges waarop informatie uitgewisseld kan worden de nieuwe norm. Easyfairs is ook organisator van Building Holland. Die staat nu gepland voor 27, 28 en 29 oktober in de Rai in Amsterdam.

September: veel beurzen

Het verschuiven van de beurs in Hardenberg geeft weer wat lucht in de beursagenda voor september. Het is overigens nog maar de vraag of de SHK (1-4 september), Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions (7-9 september) en de Mostra Covegno (8-10 september). In principe geeft de overheid aan dat op 1 september weer evenementen gehouden kunnen worden; de vraag is of de corona-restricties en stand houden. Beursorganisatoren moeten aan nieuwe protocollen voldoen, en ook bedrijven en bezoekers moeten (weer) heil zien in grote evenementen waar duizenden mensen samen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.