fbpx
Nieuws

Solatube fungeert als ventilatiekanaal

TechComLight en Ubbink hebben een innovatief systeem ontwikkeld, waarbij daglicht en ventilatie wordt gecombineerd. Hierdoor is het niet meer nodig om afzonderlijke producten te kopen voor ventilatie, daglicht en kunstverlichting. De Solatube Ventilatieset is zeer functioneel, doordat het in iedere willekeurige ruimte kan worden geïnstalleerd. Installatie kan snel en eenvoudig, ook op moeilijk bereikbare plekken.

Duurzaam

TechComLight is specialist in duurzame lichtoplossingen. Ubbink zorgt voor optimale ventilatie. Samen hebben ze de Solatube Ventilatieset de afgelopen jaren verder door ontwikkeld en verbeterd. Inmiddels bestaat het uit een totaalpakket met onder andere een ventilatiepijp, dakdoorvoer, ventilator, ventilatierooster en bijbehorende aansluiting.

De toepassingsmogelijkheden zijn min of meer onbegrensd. Niet alleen voor platte en schuine daken, maar ook door gevels of door de grond. Oplossingen op maat zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld voor sandwichdaken en groendaken.

De samenwerking tussen TechComLight en Ubbink is in 2014 gestart. De Solatube Ventilatieset is sinds eind vorig jaar verkrijgbaar in de Benelux.

1 reactie op “Solatube fungeert als ventilatiekanaal

  1. K.Hinssen schreef:

    Werkt de ventilator onafhankelijk van de tube?
    En kan de tube en ventilator in bestaand oud ventilatorkanaal geplaatst worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.