fbpx
Nieuws

Spoelen met twee vingerhoedjes water

Urinoirs kunnen waterloos worden uitgevoerd. Maar dit heeft ook nadelen. Delabie heeft een spoelsysteem voor urinoirs dat met een minieme spoeling een alternatief vormt.

Onzichtbaar detectiesysteem

Het hybride detectiesysteem is onzichtbaar van buitenaf en geïntegreerd in het urinoir. De spoeling wordt geactiveerd wanneer vocht in het urinoir gedetecteerd wordt.

Waterbesparing

Het spoelen van een urinoir heeft traditioneel drie doelstellingen: de urinoirwanden spoelen, het water in de sifon vernieuwen en urinekristallen in de leidingen tegen gaan. Met het Hybrimatic Fino urinoir kan er water bespaard worden op het vernieuwen van water in de sifon doordat deze beschikt over een afvoer met membraan, zonder waterslot. Met de inhoud van twee vingerhoedjes, slechts 7 cl (1 seconde spoeling), kunnen de volledige urinoirwand en het membraan gereinigd worden. Tijdens een periode van intensief gebruik kan de massamodus worden geactiveerd. Hierbij gebeurt de spoeling pas na het vertrek van de laatste gebruiker, zodat het waterverbruik beperkt wordt.

Maximale hygiëne

Het ontbreken van manueel contact gaat de overdracht van bacteriën op de handen tegen. De spoeling treedt automatisch in werking na het vertrek van de gebruiker. De periodieke hygiënische spoeling vindt elke 24 uur plaats (instelbaar op 12 uur), en laat toe bacteriegroei en verstopping van de leidingen tegen te gaan. Het urinoir gemaakt van bacteriostatisch roestvrij staal 304. Het is een legering die eenvoudig schoon te maken is en perfect is aangepast aan de eisen van de openbare sanitaire hygiëne. In tegenstelling tot de waterloze urinoirs heeft de Hybramatic Fino geen chemische en dure producten (zoals vloeibare onderhouds- en reinigingsproducten) nodig.

Installatie en onderhoud

Het besturingssysteem is langs de onderkant van het urinoir bereikbaar. De regelmatige spoeling laat toe de frequentie van onderhoud op het urinoir en het vervangen van het membraan te verminderen. Het besturingssysteem en de bevestigingen zijn niet toegankelijk voor de gebruiker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.