fbpx
Nieuws

Flush in Maastricht bewijst maar weer eens dat geen project te klein en geen ruimte te onbelangrijk is om er iets leuks en creatiefs mee te doen. Studenten van de Academie Beeldende Kunsten Maastricht werden uitgenodigd zich te laten inspireren door de wijk Wyck. Ze mochten de sanitaire ruimtes van negen verschillende recreatieve en culturele locaties in Wyck onder handen nemen.

Met behulp van Mosa’s hoogwaardige tegel- en ontwerptools ontwierpen de studenten sterk uiteenlopende interieurs. Van vrolijk met levendige patronen tot elegant monochroom en subtiel gekleurd. Zowel grote sanitaire ruimtes met meerdere toiletten als losse toiletten zijn aangepakt.

Locaties

De locaties variëren van cafés en restaurants tot bekende Maastrichtse musea. Het ging om Centre Céramique, het Bonnefantenmuseum, SAP Bagel & Juice Bar/Restaurant UMAMI, de bistro Bouchon d’en Face, Coffee Lovers, Steakhouse Carnal, het restaurant Burgerlijk, Townhouse Designhotel Maastricht en de versmarkt Wyck Bazaar.

In samenwerking met de locaties en Mosa leverden Geberit en Sphinx het sanitair voor Flush. Het ontwerpproject is een idee van Remon Veraart (CEO van Mosa), Leon Maes (ondernemer en inwoner van de wijk) en Rino Soeters (algemeen directeur van La Bergère Group). Het is speciaal op poten gezet om de dynamiek van de Maastrichtse wijk Wyck te benadrukken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.