fbpx
Nieuws

Toepassing KNX in w-installaties

Speciaal voor adviseurs en installateurs die met KNX aan de slag willen in HVAC-installaties, brengt KNX Nederland een whitepaper uit. Dit biedt antwoorden op vragen over het waarom van KNX voor klimaatinstallaties en hoe dit daarbij bruikbaar is. Het document schept voor iedereen meer duidelijkheid over de mogelijkheden van KNX in combinatie met zogeheten HVAC-installaties.

KNX Nederland stelt de whitepaper, met de titel ‘Verwarmen, koelen, ventileren met KNX’, gratis beschikbaar als download op Smart Inside. Zo kan iedereen die meer wil weten over de rol van KNX bij HVAC-installaties deze informatie zonder beperkingen tot zich nemen.

Energiebesparing door KNX

De whitepaper die de relatie tussen KNX en HVAC-installaties behandelt, gaat onder meer in op de rol die automatisering van klimaatinstallaties kan spelen bij het besparen op energieverbruik van gebouwen en woningen. Een integraal gebouwautomatiseringssysteem op basis van KNX zorgt bijvoorbeeld dat een gebouw kan voldoen aan de hoogste Energy Performance Class volgens de Europese norm EN 15232.

Verschillende voorbeelden van hoe je KNX-technologie kunt gebruiken bij de toepassing van ruimteregelingen van klimaatinstallaties zijn in de whitepaper te bekijken.

Gratis download

De whitepaper is als gratis download beschikbaar op Smart Inside; de community voor iedereen die actief is in de wereld van slimme gebouwen en woningen. Naast de whitepaper vind je daar ook de digitale folder met een uitwerking van diverse voorbeelden voor de toepassing van KNX in combinatie met HVAC-installaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.