fbpx
Nieuws

TU Boot vaart weer

De varende beurs van groothandel Technische Unie gaat weer door het land. Tot eind november doet de TU Boot verschillende plaatsen in Nederland aan. Het vaarschema vind je hier

Net als bijna elk evenement heeft ook het jaarlijkse evenement van de Technische Unie twee jaar stil gelegen in verband met Covid-19. De varende expo is nu weer van start gegaan. Om het iets ruimer op te kunnen zetten is het aantal leveranciers teruggeschroefd van 80 naar 50. Op de boot zijn zowel de W- als E-producten van de groothandel te zien.

Tot eind november vaart het schip langs de verschillende verkoopkantoren van de Technische Unie. Zo’n vier dagen in de week is de varende expo van 16.00 tot 21.00 uur geopend. Bezoek kost niets, maar je moet je wel even inschrijven.

De Technische Unie gaat al 40 jaar varend door het land. Inmiddels doet de groothandel dit met het zesde schip van rederij Contant In Beweging. Het nieuwste schip, de Blue Rapsody, is in 2019 in co-creatie met de Technische Unie gebouwd. Zo zijn technische componenten van de leveranciers van de groothandel in het schip ondergebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.