fbpx
Nieuws

Tweedekansjes nu simpel te bestellen

Tweedekans en tweedehands installatieproducten zijn vanaf nu ook beschikbaar in de 2BA-productcatalogus. Installateurs kunnen deze producten nu op de bestellijst plaatsen vanuit hun ERP-pakket of vanaf 2BA-unifeed.

Het gaat om het aanbod van Rensa, Rexel Nederland, Technische Unie, Inexeon en Central Point. Het gaat in totaal om 2.400 verschillende tweedekans (refurbished) en tweedehands (used) artikelen op een totaal van 20 miljoen handelsartikelen, zegt Gijsbert Boer van 2BA.

Luister ook onze podcastaflevering met Marcel de Graaf van HR premium parts over de ontwikkeling van de revisiemarkt.

Zoekfilter

Steeds meer installateurs hebben al flinke stappen gezet en passen duurzame en volledig circulaire producten toe. Voor gebruikers van de 2BA Unifeed zoekmachine is het nu dan ook mogelijk om deze artikelen specifiek te filteren uit de gevonden resultaten, om deze vervolgens over te nemen naar het eigen softwarepakket.

2BA roept leveranciers van refurbished of used artikelen voor de installatie- en of bouwsector op om deze artikelen zo spoedig mogelijk herkenbaar te maken via de indicatoren binnen de 2BA-datapool. 2BA beheert sinds 2004 de neutrale datapool voor het gecontroleerd en digitaal uitwisselen van productgegevens tussen leverancier en afnemer op basis van de internationale ETIM standaarden.

Lees hier een artikel waarin vakblad Installatie (p56-58) in gesprek gaat met 2BA-directeur Martin Kreijenbroek over de rol die 2BA speelt en kan gaan spelen in de installatie- en bouwsector. Het vakblad is ook los in papieren versie of als e-book te bestellen in onze shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.