fbpx
Nieuws

Utiliteitsketel op halve vierkante meter

De nieuwe Gas 220 Ace van Remeha is leverbaar. De Apeldoornse ketelfabrikant laat op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg haar nieuwe staande ketel voor de utiliteit zien.

Op de halve vierkante meter oppervlak staat een toestel met een vermogen van 150 tot 300 kW. In de Gas 220 Ace is dezelfde nieuwe branderautomaat toegepast die ook in de Quinta Ace is toegepast. Deze ketel werd dit voorjaar op de VSK geïntroduceerd. De slimme regeling maakt volledig beheer, uitlezen en instellen op afstand mogelijk, en stelt de installateur in staat om preventieve service te verlenen. De toesteldata worden uitgelezen via de eigen Smart Service Tool. Connected is het sleutelwoord: het toestel kan zelf preventieve serviceberichten sturen, en de installateur kan met zijn service app met het toestel communiceren en informatie uitlezen en instellen.

Cascade

De vermogensrange van de Gas 220 Ace is breed: in cascade kan tot 1200 kW vermogen worden geleverd, op een relatief klein oppervlak. Het toestel komt vanwege de lage uitstoot van stikstofoxiden in aanmerking voor de MIA/Vamil-regeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.