fbpx
Nieuws

Vakbeurs Energie slaat editie over

De vakbeurs Energie, die 6 tot 9 oktober 2020 op de rol stond, gaat dit jaar niet door. Beursorganisator 54events slaat een jaar over. De volgende editie van Vakbeurs Energie vindt daarmee plaats van 12 t/m 14 oktober 2021.

Reden is de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus. Ook de beurzen Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT worden uitgesteld naar 2021. De vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT worden volgend jaar wel weer apart gepland, namelijk op dinsdag 18 t/m donderdag 20 mei 2021

Positieve signalen

Ondanks ook positieve signalen, waaronder de verruiming van de corona-regels per 1 juli en de uitkomsten van een door 54events geïnitieerde bezoekersenquête in mei, rees bij 54events en haar stakeholders de afgelopen weken steeds meer twijfel over de kansen voor en wenselijkheid van een grootschalige vakbeurs dit najaar. “Voor 54events is het laten doorgaan van de betreffende bijeenkomst geen doel op zich, maar staat juist het succes van exposanten en bezoekers voorop”, zegt het bedrijf in een verklaring. Hoewel de verplaatsing van de vakbeurzen een moeilijke beslissing was, is men er bij 54events van overtuigd dat de belangen van haar stakeholders daarmee wel het meest zijn gediend.

Vorige week werd bekend dat ook de SHK en Mostra Covegno niet door gaan. Duurzaam Verwarmd en de Installatie Vakbeurs in Hardenberg, staan wel voor september op de agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.